Min lille ballerina

Før og efter – blond nu brunette

Efter mange års plageri fra Kasper og en afstemning på Instagram, var jeg sikker, jeg ville prøve balayage (en ny teknik hvor man maler på håret) så det bliver naturligt mørkt i bunden og bliver lysere. Jeg havde fået anbefalet en frisør af min veninde der har samme hår, og jeg var sikker på at det kun skulle være ham der fik lov til at ordne mig hår.

Jeg er sååååå glad for resultatet, jeg syntes det er så sofistikeret og mere voksent. Reklame jeg fik lidt rabat, og har også fået lov at give jer en rabat på 10% hvis I nævner mig når i booker hos Michael. Find ham lige her.

3 kommentarer

 • Mia

  Syntes godt nok ikke der er stor forskel 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Nej sorry, tænker du er gået fra platin blond til en mere naturlig blond. Brunette er du i hvert fald ikke 🙈 Altså håret er super flot til dig – ingen tvivl om det! – men brunette er du altid ikke 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  Det er en rigtig flot frisure 🙂 og det er super fine billeder af dig; men du er ikke brunette og jeg kan desværre ikke se forskel i farven før/efter

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min lille ballerina