Mig og min bil

Når man bliver alenemor en weekend

Så kan vi se enden på den smukkeste weekend. Jeg har været alene med børnene mens Kasper fejrede fødselsdag i Prag. Vi nåede heldigvis lige at holde morgen fødselsdag sammen inden han rejste. Vi har haft den bedste weekend sammen, som kun har stået i børnenes tegn. Fredag spiste vi sushi, og var sent oppe med slik og Disney show. Lørdag var vi sammen med mormor om eftermiddagen, og spiste frysepizza foran tv’et. Søndag har vi været nede og spise brunch på yndlingsstedet i waterfront i Hellerup. Vi har også nået et par ture på legeplads og Konrad har haft to legeaftaler. Det var været en hel genial weekend, men jeg må nok indrømme at jeg glæder mig til der er helt ro mandag kl 09:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mig og min bil