Mine oplevelser fra den første og nok sidste gang på Roskilde

Hvorfor syntes I så godt om Roskilde?

Jeg tror jeg er den mere rolige og private type, som I kunne læse tidligere, var det meget overvældende med alle de mennesker. Jeg kan heller ikke huske hvornår jeg sidst stod på et diskotek (i mere end 5 min), eller var til en stor fest. Jeg har det bedst med private fester, ordentlige toilet forhold og rindende varmt vand.

Jeg har ikke taget særligt mange billeder af alt det klamme der rammer en, for man vil aldrig kunne beskrive hvor klamt der er alle steder. Stanken det rammer en- er det bare tis/ hash/makrel i tomat/ fordærvede mad/øl eller er det opkast/afførring ja jeg ved ikke hvordan jeg skal beskrive det. Jeg tror ikke helt jeg forstår det spændende ved det. Det er jo simpelthen så klamt at gå rundt blandt teltene. Jeg har set en pige trække nederdelen op og lægge noget der ikke var tis op af et træ, jeg har set en voksen mand knække sig midt over, lige ved siden af mig, og tømme sit mave indhold. Jeg har set voksne mennesker ligge og sove midt i det hele, og ja set to øve sig i at lave børn- midt i skrald og affald. 

I mad boderne var det så uendelig lang kø, så vi endte med de tammeste nachos, jeg nogensinde har smagt- men jeg vil sige så meget at jeg havde de utroligt sjovt med pigerne. Jeg tror bare det havde været sjovere hjemme på vejen, i sommerhus eller en weekend i udlandet. For det er jo heller ikke gratis at komme til Roskilde? Så her er mit spørgsmål til jer der elsker Roskilde. Hvad er det der gør at 100.000 mennesker vender tilbage igen og igen? Jeg føler lidt det er kejserens nye klæder. Fordi alle siger det er fedt, så er det, det nok. Jeg hører gerne fra jer, men konstaterer det nok ikke lige var mig.

5 kommentarer

 • Louise

  Musikken. Som er det, jeg primært betaler mange penge for. Og får. Det ved jeg ikke, om kan kaldes kejserens nye klæder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Forstår heller ikke begejstringen. Der er så mange ting ved Roskilde der gør at det er en komplet no go for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, vi har også lige blogget om Roskilde – jeg ville helt sikkert ikke gide nogle festivaller idag (kun engangsbilletter), men hvor var det sjovt med mennesker, koncerter, øl og fjol, dengang man kunne bære en brandert i 5-9 dage. Jeg skal have en promille på 1000 for at være i den slags i mange døgn, og deeeet holder jeg ikke til den dag i dag 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  Jeg er enig med Louise, det er musikken jeg kommer for – jeg vil tro at det er den primære årsag til at dem på 35 + kommer der. For de unge er det duften af en uges frihed, samvær med vennerne og hyggen og selvfølgelig også musikken.

  Jeg har arbejdet som frivillig og derfor fået billetten med. Jeg sov hjemme og kom kun når jeg skulle arbejde eller se de koncerter jeg ønskede, shoppe rundt smage forskellig mad, mødes med enkelte venner etc.
  Mit indtryk er at folk er så søde, glade og stemningen er helt i top. Jeg kan lide at være sammen med mennesker jeg ellers ikke normalt er sammen med, på tværs af forskellige aldre, kulturer, arbejde etc. Der er mulighed for at smage meget lækker mad- flere gode restauranter har boder der og nyde live musik – bare det at man hører noget musik man ikke havde hørt før er da også vildt spændende.

  Når det er sagt er det ærgerligt at der er så meget skrald – der er gode toiletter og derfor er det synd at ikke alle folk ikke benytter dem. Men de forskellige sanitære forhold jeg har set er ok. Dog havde jeg altid sprit og papir med. Jeg morede mig fint uden en eneste dråbe alkohol.

  Jeg tror ikke man behøver at have en bestemt personlighed for at kunne lide RF – personligt ville jeg ikke kunne sove der – jeg synes det er sjovt at være der i kortere perioder og så komme hjem og sove og komme frisk derned næste dag.

  Fest i haven, spise på Michelin restaurant, store fester, privat fester gå på café, bare være alene hjemme, gå i biografen etc holder jeg lige så meget af – for mig er det muligheden for at variation i livet der gør det sjovt at leve 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er heller ikke særlig fan af festivaller. Har kun været til Grøn Koncert, som de færreste nok betragter som en festival 😉
  Vil også gerne have renlige toiletforhold, bad, gode sovemuligheder osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine oplevelser fra den første og nok sidste gang på Roskilde