Køb Kenzies Carousel til gode priser i dag

Mine børn er så forskellige- og så har de alligevel noget tilfælles

Hvor er det sjovt, når man har fået en dreng og pige, hvor forskellige de er. Allerede fra de var helt små, kan jeg se en forskel. Konrad første rigtige ord var gravko, han elskede biler, og gik meget op i dem som lille. Min datter, er helt anderledes. Hun knuselsker sin enhjørning (hun fik lokket ud af sin far, og som vi nu har måtte købe tre af, for at den aldrig er væk) hun skal kramme, nusse og køre med den. Hun er så kærlig med dukker og bamserne. Hun pakker dem ind i dyner, og de skal have sutter. De skal sove i dukkesenge, og barnevogne, de skal også have stilhed, så hun viser med fingeren foran munden at man skal schhhhh, når de sover. Hun elsker også at have kjoler på, og at danse ved vores højtaler. Det er altså så anderledes end Konrad der stadig er ret ligeglad med tøjet og dans, musik er han nu også glad for (særligt Kim Larsen, som han næsten ikke kunne høre da han døde) Min kærlige dreng. Men hvis der er noget Konrad er blevet god til, er det at være storebror, han elsker opgaven, og han hjælper hende dagen lang. De elsker begge bøger, og de kan sidde længe på hendes værelse, og læse sammen. Drenge og piger er fantastiske på hver deres måde, men at se sine børn som søskende, det er nu det største en mor kan opleve.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Køb Kenzies Carousel til gode priser i dag