5 produkter der faktisk virker

Når man bliver positivt overrasket

Jeg ved ikke om I kan huske det, men jeg var meget i tvivl, om jeg skulle hjemmepasse, eller sende Mackenzie i vuggestue. Kasper og jeg talte meget om det, og vi blev enig om at hun ville have glæde af miljøet, og de andre børn og voksne. Jeg havde på, hendes første år kun været væk fra hende under 20 timer. Så jeg var faktisk sikker på det ikke ville gå, men så var det prøvet, og så kunne vi blive hjemme i vores lille lomme. Men helt overraskende elskede hun det, hun har på den første måned ikke grædt en eneste tåre, hun elsker de voksne, og de andre små trolde. De siger at hun er så tryk og mættet med kærlighed, så hun er slet ikke utryg.  Jeg kan godt se det var det rigtige for hende. Selvom jeg troede jeg kunne give hende det samme, kan jeg jo godt se at selvom jeg gik til rytmik, lege grupper, babysvøm og så mødregruppen, er det på ingenmåde det samme, som de kan give hende. De største fordele er helt klart strukturen. Jeg har altid taget dagen som den kom, men her er der helt faste rutiner, og det er virkelig godt. De starter med morgensamling, morgen sang og frugt. De sender dagligt billeder, og der sidder min lille put, på sin egen pude og synger med rasleæg. Så er der leg og hygge indtil frokost kl 11, derefter lægger de hende bare ud med bamsen, og så sover hun!!!!! What altså, jeg har gået uendelig mange timer med hende, jeg har tit givet op, taget hende ind og ud, og gået langt over 10.000 skridt om dagen for at få hende til at sove- men de lægger hende bare ud og så sover hun? I dag da vi havde spist frokost kl 11 (ligesom i børnehaven), lagde jeg hende ud med bamsen, og jeg havde ikke engang nået at tage regnslaget på før hun sov!!!! Wow jeg er bare så glad for vores beslutning. Hun bliver hentet ca 1330 hver dag når hun er vågnet fra sin lur, så det er jo ikke mere end 2 ½ time om dagen, hun er sammen med de andre børn, men jeg er slet ikke i tvivl om det er nogle af de bedste timer på hendes dag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 produkter der faktisk virker