What I eat in a day

Hjemmepasning vs vuggestue- vores valg er…

Min lille prinsesse, jeg har bare lyst til hun skal være i mine arme hos mig, nat og dag. Jeg har slet ikke lyst til at give slip, og jeg vil helst holde hende hjemme de første to år. Meeeen vi har taget en beslutning som familie- vi har valgt at hun skal starte i vuggestue. Jeg har brug for at komme videre med bloggen, måske få trænet, få lidt mig tid, og vigtigst af alt, så har jeg brug for at have lidt tid bare med Konrad. Konrad var enebarn i fem år, hvor vi brugte rigtigt meget tid sammen- bare ham og mig. Han har været så forstående med lillesøster, men han savner også sin mor. Vi taler meget om at vi skal have nogle dage sammen, vi skal i biffen, vi skal til jul i tivoli og vi skal i (OMG det er ikke mig der har valgt det) Leos legeland. Jeg glæder mig også til at være der mere for ham. Det er ikke været hårdt for ham at blive storebror, for han har fået meget mere tid med far, får lov til mere, som at være sent oppe, og han elsker virkelig sin lillesøster. Men nu er det altså hans tur, til at være lidt sammen med mor. Så beslutningen er taget- næste kapitel for Mackenzie er vuggestue. Vi har været forbi et par dage, og hun er meget glad for det, hun er faktisk ligeglad om jeg er der, for det er så spændende med de andre børn, og alt det nye legetøj. Hun skal have en stille start, og kun være der kort. Vi er så heldige at jeg kan gå hjemme med børnene, så hendes indkøring har ingen bagkant. Det vigtigste er at hun er glad. Ja det vigtigste for mig, er mine børn og min familie, og det hele skal jo hænge sammen. Og det er jeg sikker på det kommer til nu.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What I eat in a day