Efterårshygge

Frokostsushidate med pigerne

Emilie og jeg var friske, og tog vores to piger med ud og spise frokost i dag, vi mødtes og spiste på yndlingsstedet i Lyngby Letz sushi. De er så glade for børn, og selvom vores piger svingede en del (mest min;) og efterfølgende var at finde i hele restauranten, og overalt på gulvet gik det så fint. Emilie og jeg ses en del, da min mødregruppe er gået mere eller mindre i opløsning, er det så hyggeligt at ses med andre babyer og mødre som man selv kan hygge sig med. Virkelig en dejlig dag på barsel.

Vores søde piger, de ved nok hvad der er godt selvom Kenzie kun er 10 måneder og Isolde 13 måneder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårshygge