Mini guide til Skagen

I dag har vi været sammen, lige så længe som folkeskolen tager…

I dag er det ni år siden, Kasper stod der i den grå cardigan på Park, og sendte mig og mit knuste hjerte et smil. Jeg havde kærestesorger, Kasper var lige kommet ind med fire toget fra Fyn, og ja resten af historien kender I jo. Nu ni år, et hus, to børn og uendelig mange kys og grin senere. Kan jeg stolt fortælle at jeg elsker ham mindst lige så højt som første gang jeg så ham. Tænk at vi har været sammen lige så længe som det tager at gå i folkeskole- jeg må nok indrømme at det her har været noget sjovere… Næste år er det 10 år, og der er børnene så store, at vi måske kan tage en lille tur sammen. For Kasper er min bedste ven, og jeg kan have den sjoveste fest med ham. Vi elsker vores dejlige unger, men hold op hvor vi også glæder os til lidt dig og mig tid.

2 kommentarer

 • Marie

  Tillykke med kærligheden – I er et smukt par.
  Hvor er din super smukke kjole fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Tusind tak, hvor er du sød. Hvis det er den første kjole, er den fundet i Magasin fra mærket Vila:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mini guide til Skagen