De sidste 5 år i juni måned

Hvordan hverdagen bliver lidt hyggeligere…

Hverdagen kan være lidt kedelig, især nu hvor vejret ikke er det bedste. Sommeren gør det nogle gange nemmere at lave noget spændende med børnene. Men det er her jeg hiver op i mig selv. Vi er vilde med at tage til den lokale juicebar- det er sådan en treat for Konrad. Der er høj musik og seje store drenge, og så er klistermærkerne også et hit. Jeg syntes det er så hyggeligt at tage med børnene på udflugt, og de er begge så store nu, at de nyder at være ude, se på mennesker og opleve noget. En tur til bageren, hvor vi kan læse bøger, eller en cykeltur rundt om søen, er også bare det bedste. Der er en del at holde styr på med to børn, Konrad er så god til at tage hensyn til sin lillesøster, men helt afslappende er det altså ikke altid for mig. Men som jeg altid siger- så gælder det op at samle på minder, og lave noget med mine børn. De eftermiddage, hvor vi laver noget andet og hyggeligt, kan jeg bare mærke børnene elsker det. Jeg forstår godt at der er mange familier, hvor det er svært i hverdagen, men nogle gange er det altså ikke så meget der skal til, for at bryde hverdagen, og gøre det ekstra hyggeligt. Ipaden og tvet er forældres bedste ven, men nogle gange er en historie i haven, bare det, der skaber de bedste minder. Sådan kan jeg selv huske det fra min barndom. Glædelig gråvejrs dag til jer alle:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De sidste 5 år i juni måned