Man skal bare gøre det....

Top 5 aktiviteter, du kan lave under din barsel

skaermbillede-2018-05-28-kl-15-36-51

765f7781-6310-46eb-b7d9-b00c3e3c6f70

Jeg er typen der elsker barsel, jeg elsker at være hjemme med mine børn, og jeg er så taknemmelig for at vi i Danmark, får mulighed for at være sammen med vores små så længe. Mens vejret er dejligt, er det nemt nok at få tiden til at gå, jeg er ude med hunden og barnevognen det meste af dagen, men når vejret vender, er det rart med lidt hygge indendøre. Så jeg har samlet et par tips til hygge på barsel.

e8c6fe90-5cd1-4097-b7a6-d1fd77411f2a

  1. Rytmik/salmesang- I mange kirker rundt i labdet, kan man gratis gå til salmesang. Jeg har gjort det med begge børn, og elsker det virkelig. De kommer lidt ud, og så lærer man nogle nye sange, som man også kan synge hjemme.
  2. Mødregruppe- Jeg er så heldig at min mødregruppe er helt fantastisk, vi drikker kaffe, spiser kage og får talt om børnene- faktisk taler vi mere om de store, for man har ligesom prøvet det før.
  3. Babybog- Jeg havde en ide om jeg sikkert nok skulle nå at lave babybog, printe billeder osv, men hvis jeg ikke får det gjort under min barsel, kommer jeg sikkert aldrig til det. Derfor er det perfekt at få printet og samlet billeder nu. Jeg har lavet en ny mappe på min telefon, som jeg kalder print. Der ligger alle de bedste billeder, og så har jeg fået en app, hvor jeg kan lave en fotobog og printe direkte. Det er altså smart
  4. Online bingo- For online bingospillere blev 1. januar 2018 en lykkens dag: Fra den dag af, blev det nemlig igen muligt at spille bingo på danske bingo- og casinosider for penge, andre steder end hos Danske Spil Bingo. Monopolet er brudt. Læs mere om det her.
  5. Bage lækre boller- Hvis der er noget der hører en barsel til, må det være lækre kager og boller. Jeg elsker stearinlys, hygge og boller. Især disse er skønne, og kan altså bages hele året. Barsel er den bedste tid, og man må heller ikke huske en lur- det kan være man kun når det en gang, men den ene gang, kan virkelig gøre hele forskellen.pb230143 pb230146

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man skal bare gøre det....