Mackenzie får sin egen tøjlinje

Sådan får jeg mere tid med børnene…

7c1e45dd-a2f0-4a20-a9cc-c5e9bf15a45cReklame for Kokkens Hverdagsmad. Jeg har prøvet noget nyt, virkelig smart, som jeg selvfølgelig vil dele med jer, for jeg mener virkelig at jeg har fundet noget smart. Da vi kom hjem fra ferie, syntes jeg at jeg havde nok der skulle klares med tøjvask, udpakning osv osv. Så derfor havde jeg lavet et samerbejde med Kokkens Hverdagsmad, om at der skulle komme en kasse om mandagen, så jeg havde til hele ugen og ikke skulle stresse over indkøb også. Sidst havde jeg bestilt fra et online supermarked, og halvdelen, var åbentbart udsolgt, og når man nu har lovet barnet medisterpølser, er det altså svært at trylle. Nå men mandag morgen, kom min kasse, der er mad til og med torsdag (altså i dag). Det hele kostede ca 600kr, og der har bare været så meget mad, jeg kunne slet ikke have handlet ind for det samme, og bedst af det hele, maden var klar og skulle bare anrettes. Jeg havde inden vi rejste, været inde og se på madplanen, og kan faktisk se flere uger frem. Så jeg kunne forberede familien om at den stod på torsk, kartofler, asparges, gulerødder og sennep sovs når vi var hjemme. Jeg kunne sammen med min søn forberede grøntsagerne, og så skulle fisken bare i ovnen. På 20 minutter var maden klar, og jeg sparede virkelig meget tid iforhold til hvad jeg normalt bruger på at købe den rigtige fiskesennep, et sted, til fiskemanden, panere fisken, købe alt det andet og stadig skulle lave det. Det hyggeligste man måske kan se i baggrunden, er at jeg kun var væk fra børnene i 10 minutter, hvor de hyggede sig. Jeg tog lidt fra til lillesøster, som jeg satte over lidt før, så alle i vores familie fik noget lækkert og spise.

e872adb8-b3cd-4df9-b351-dc30923dfdc2fb6d6b7d-90ca-4bd2-b684-38b7b2880421Vi anrettede i køkkenet, og tog sovsen med til bordet. Endnu bedre er at jeg har haft rester til dagen efter, jeg har fået mere tid med børnene, sparet penge på indkøb, vi har fået varieret mad, og min mand som ikke er den bedste til rester har fået nye grøntsager, varieret mad hver eneste dag. Måltidskasser fra Kokkens Hverdagskøkken er meget børnevenlige, da de er relativt smagsneutrale og man kan tilpasse retten, så man får lige dét ens familie kan lide, og man kan rette til, hvis man en dag er flere eller færre mennesker, der skal spise med.  Fx hvis et familiemedlem ikke er hjemme eller man får gæster.

Ugens menu bestod af:

6e7fc19e-699c-4b1d-aa02-a1352df0646e

Her er lidt flere billeder fra vores nemme uge. Jeg ved at jeg vil blive fast kunde en til to gange om måneden, det er virkelig en kæmpe hjælp, og jeg har aldrig brugt så lidt tid i køkkenet, og fået så varierret mad.

64c0ee51-7e88-4acc-83c8-8a1a386873b1 7e21cbb9-02cf-4da7-812a-21668a8b0ae0

Jeg er ret vild med at min søn også kan være med til at lave maden, selvom det også er sjovt at lege med maden, er han faktisk en stor hjælp.

Konklutionen på en uge med Kokkens Hverdagsmad. Jeg har sparet tid på madlavning. Det virker meget billigt for alt hvad vi har fået, og vi har spist nye ting og meget varieret. Vi er fans.

Hvis du også gerne vil spare tid i køkkenet , kan du med koden Vilstrup20 få 20% rabat på en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad. Rabatkoden gælder hele juni ud og kan ikke kombineres med andre rabatter.

9acd7e24-e4e8-4bfc-a02f-4be57c52cf03

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mackenzie får sin egen tøjlinje