Im back baby

Nyt til brugt pris

3e6a6325-ff51-48b9-9545-df07c298803dI weekenden fyldte lille M 1/2 år, det er slet ikke til at forstå tiden går så stærkt. Jeg kan tydeligt huske da Konrad blev 6 måneder, det var en stor dag, for så lavede vi hans barnevogn om til en klapvogn. Jeg er slet ikke klar til at hun ikke skal ligge og sove sin lur i en dejlig barnevogn mere, derfor har jeg brugt de sidste uger på at jagte en billig, stor vogn, hvor hun kan sove sin lur i haven til hun starter i børnehave som 3årig. Jeg har kigget på Reshopper og den blå avis, men folk ved godt hvad de skal koste, selvom de er gamle, rustne og sikkert fyldt med gamle kiks og rosiner. Så jeg blev så glad da jeg fandt denne, den er ekstra stor, og der er en lift med som jeg bruger mens hun stadig er lille. Madresserne er bløde og lækre- og så kostede den det samme som en brugt- fordi der var 50% på den. Den er super nem at klappe sammen, så den var også med på landet i weekenden. Jeg forståe godt at man bruger mange penge på en vogn, babyen skal bruge i mange år. Men jeg er nu ret tilfreds med min, som er vildt lækker og til en brugt pris. Se hvor hun hygger sig i vognen. Find vores vogn her

18ba25a0-6d0d-4ebb-87e0-af716dbdbd0a58761bbb-0d1a-4b99-8ec8-a325f45f89f1

Vi bestilte også en kørepose til sommeren, den er som en sommer dyne, og så dejlig for hende at ligge med. Så kan de også tåle vand og skidt. Så jeg brugte den faktisk på stranden som legetæppe til hende. Jeg har det hele kiggede i barnevognen, så jeg bare skal have hende på armen når vi skal ud og gå.

eb1f3d35-fc9e-45a4-bb8f-4e3578c79822

Er det ikke bare skønt sommeren endelig er kommet, nu skal vi bare ud og nyde det. Selv cookie er der plads til. Han sidder på pusletasken, vi fik med gratis.

84a193dc-9efe-4b4f-8668-4aaaf14ebe18

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Im back baby