Vi var tæt på, ikke at måtte flyve hjem!

Mackenzie får sin egen tøjlinje

9c21ff17-feb3-422a-8686-cc17c0d8d963

Jeg er så stolt af hende her, som baby på 6 måneder, har hun givet hånd på hendes første forretningsaftale. Mackenzie får sit eget tøj, sit eget mærke, og sit eget univers. Intet mindre kan vel gøre det vel;) I går havde vi møde med den franske designer, og møde med mærket småfolk, som kommer til at producere det, og jeg kan love det bliver så godt. Jeg er så stolt, ydmyg, spændt og glæder mig så utroligt meget til projektet. Jeg håber I også bliver forelsket i det, og det kommer til at være på alle jeres børn næste år. Vi skal præsentere det på messen til august, og jeg kan slet ikke vente. Det bliver fint, klassisk, smukt og intet mindre end eventyrligt. Det er så spændende et projekt, og jeg er bare så glad. Hvad tror i hendes logo bliver? Kan I gætte det?

ee759768-3ff6-4790-8f0b-26dc0842e464

14 kommentarer

 • Laura

  STOP! Seriøst, stop, det jo frygteligt at få dit barn til det! Hun er en lille baby intet valg, men du tvinger hende til at stå navn til noget. Please stop

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Det ville jeg nu heller ikke bruge mine børn til. Men syntes alligevel det er op til de enkelte forældre at tage det valg

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Hej Mie,
   Det er helt forståeligt. hver sin forældre- hvert sit valg. Men tak for den pæne tone:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Hej Laura,
   Du har helt ret til din mening, og jeg kan godt følge dig. Derfor har jeg valgt at bruge hendes mellemnavn. Så hvis hun en dag ikke syntes det er spændende, er det ikke hendes fornavn, jeg har brugt. Jeg ser det sådan, at jeg gennem min blog har mulighed for at give hende nogle fantastiske oplevelser, sit helt eget tøj, og lidt hjælp til børneopsparingen. Så hvorfor ikke. Men du må selvfølgelig selvom du har lyst til at købe hendes produkter. Rigtig god dag til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hold da op en kommentar overfor.

  Well, jeg er så lige modsat. Hold da op hvor fedt! Tillykke med den nye tøjlinje, hvor er det bare sejt 🙂 jeg glæder mig til at se det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Tusind tusind tak for støtten, så dejligt med opbakning- af hjertet tak:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Er sikker på, at det bliver helt fantastisk! Glæder mig SÅ meget til at se det – og jeg har en ret godt idé om, hvad logoet bliver… 🙂 Seje lille M – og seje mor!❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Tusind tusind tak, jeg er så glad for at jeg kan give hende det- og det skal nok blive super fint. Tak for de søde ord- du er skøn:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvor er det spændende og super godt arbejdet. Det er da bestemt de færreste der får deres egen tøjkolloktion og univers… tillykke med det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Tusind tak, det er også bare så stort- jeg er virkelig taknemmelig. Tak for din søde besked:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Theresa

  Hejsa 🙂 hun er SÅ sød! Har hun sin egen insta? Kunne godt bruge lidt inspiration til fine tøjsæt til min egen lille pige nemlig, og du er altid så god til at dresse hende op 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Tusind tak, sikke en sød kommentar. Ja hun har en insta der hedder kenziescarousel:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim Nybraaten

  Har lige siddet og set dit program, om din smukke datter, på dr2. Hovedparten af dine udtalelser i programmet, er på alle måder så forkerte, at det skærer mig i nerverne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Kære Kim,
   Tak for din kommentar, jeg håber du har det bedre nu hvor du gik det ud af systemet! Det er tv, og det bliver klippet sjovt sammen. Men tak for din søde kommentar om hun er smuk, for det er hun virkelig❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi var tæt på, ikke at måtte flyve hjem!