Memories in the making

Legen børnene får noget ud af…

3a425f10-18bd-41a3-84d1-4c424471c077

Konrad har altid haft meget legetøj, men det har til tider været svært at finde på lege selv, men efter jeg har ladet hele hans vindueskarm, forvandle til et PLAYMOBIL univers, leger han der inde hver dag, også når venner er på besøg, søger de straks mod vinduet. PLAYMOBIL lægger op til rolleleg for børnene, og at dette er med til at udvikle børnene både ift. deres kreativitet og fantasi, men også at rollespil kan fremme sociale færdigheder (så som at lære at skiftes, dele og være sammen) det er ting de træner i børnehaven, men som også er super vigtigt, nu hvor han skal starte i skole. Det træner også de kognitive færdigheder (så som sprog, logik og koncentration), motoriske færdigheder (så som skærpelse af sanser og forbedring af fysisk koordination) og emotionelle færdigheder (så som selvsikkerhed, selvudfoldelse, selvkontrol og nydelse). Alt sammen bare ved at lege i vinduet. Legetøj er mange ting, og jeg må indrømme at jeg er ret glad for hans lege, selvom det var politi og swat temaet han ønskede sig, så er det søde lege med at pllitiet har en sej søn, der hjælper med at fange en røver, og en dame/mor der skulle bade, og så havde hun brug for to politimænd kom forbi med noget at drikke;) ha ha altså;) Han ønsker sig også kun PLAYMOBIL til hans fødselsdag i juli, er der nogle der har tips, til noget han ville blive glad for?

a6b6e557-bc4f-47c1-ae89-d051abd2724a73915972-7e80-4eca-ae13-a0f291dd4e07a8dc7965-7001-47a0-bd1d-e5a09d9d9e90

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Memories in the making