Fredag betyder...

Opdateret lørdagskylling

99ea4eae-eeff-445c-a8e8-27d94fb322d3

Reklame for De Danske familie gårde. Jeg var så heldig at få lov til at teste en rigtig lækker kylling i de nye “cook-in-bag” man klipper bare et hul i posen, og så skal den i ovnen i 75 minutter på 200 grader- resultatet, er den mest saftige kylling, jeg virkelig syntes var god. Skindet blev som min søn kalder det kyllingebacon, og kødet virkelig saftigt. Der var også nok fond til, at jeg kunne lave en sovs til drengene også. Det kunne godt blive en fast lørdagskylling hos os, bare på en mere sofistikeret måde end i 80´erne. Jeg serverede mine bagte tomater til (nem opskrift her) og min avokado/ærtecreme (nem opskrift her). Dertil en bønnesalat, og med sådan en sund omgang er man også bikiniklar… Haps og glædelig lørdag.

50e75af9-9777-4a3e-b2b3-bea838913b2aaa727e94-17cb-48d0-b387-554cc13c852693e614db-3bb6-42d2-accd-a614e0fbe34afd7fb4a2-baef-437a-b888-88e572762cdd

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredag betyder...