En børnelokker???

Lidt om os

d5439f97-4df0-4a95-85a5-8e4d4dec67b3

Jeg tror dette der det første billede af os alle 5. Hvordan er det så at være gået fra at være kærester, hvor det bare handlede om os to, vores kærlighed og en masse fest og ballade? Til vi fik en lille hund, en søn, og nu en lille datter. Det er hårdt- virkelig hårdt, men også fantastisk og smukt. Jeg ville lyve hvis jeg bare sagde det bare var glade dage. Det er hårdt for os alle, og det er hårdt for vores liv. Men det er altså så kort tid, børnene er små, og nætterne er ødelagte. Lige om lidt er børnene altså store, og så vil man savne små arme om halsen, og at være der for dem. Konrad starter i skole til sommer, han er ikke min lille baby mere. De snart 6 år, er bare gået, og nu prøver jeg virkelig, at nyde de sidste kys jeg måske får. Jeg nyder min lille datter, jeg elsker at se på hende, hun er så blid, mild og yndig. Men hun har allerede fordoblet sin vægt, og er ikke bare en lille klump mere. Lige om lidt er hun også stor, og så har børnene bare ikke brug for os forældre på samme måde. Selvom Kasper og jeg glæder os til at sove længe, og have kæreste tid, så er det altså med at nyde tiden nu. Jeg elsker min mand utroligt højt, og jeg glæder mig til vi får mere tid sammen. Men det vigtigste af alt er, at vi holder sammen i den hårde tid, mens børnene er små, og nyder hver tid for hvad den er. Vi er bevidste om, at mange par går fra hinanden i denne periode af livet, og ja det er som sagt hårdt. Men det vigtigste i livet, er altså at nyde hver tid for hvad den er, selvom det kan være svært og hårdt. Jeg hørte en udtale, at hver eftermiddag, hendes dreng kom fra skole, brokkede hun sig over han smed sin skoletaske i gangen, nu ville hun ønske at skole tasken, bare lå der en sidste gang. Pludselig er børnene flyttet, og det man var så irriteret over, er noget man savner. Det er rart at tænke på når dagene er hårde ik?

2 kommentarer

 • D

  Elsker at jeres hund er så stor en del af jeres lille familie 🐶❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Åhhhhh tak, han er jo vores førstfødte;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En børnelokker???