Mackenzies magi

En børnelokker???

ce887e63-9245-47d9-8850-fce5b3e03155

Ja han blev glad, meget glad for at få verdens største snegl. Men hold op, hvor han fortjente den. I lørdags var vi hjemme hos nogle venner, deres dreng, og Konrad legede i stuen, og vi sad i køkkenet. Drengens morfar kom forbi, og gav drengene en pose slik hver. Konrad kom ud til os i køkkenet, og sagde han gerne ville fortælle mig noget. Han trak mig væk, og jeg undrede mig over hans reaktion. Han sagde “mor jeg skal fortælle dig noget, jeg har fået slik af en mand jeg ikke kender” han ville ikke spise den, og afleverede posen til mig. Jeg kan slet ikke fortælle jer, hvor stolt jeg blev. Tænk at han har lyttet til os, tænk at verdens mest sliksyge dreng alligevel, heller vil fortælle det til mor, end at spise slik. Jeg var så stolt, og følte virkelig at det var en kæmpe forældre sejr. Det er en vigtig snak at tage med sine børn, og jeg er så stolt, og glad for at vi har kunne lære vores søn netop det. Selvom jeg fik præsenteret morfaren, og rost Konrad til skyerne, nægtede ham at spise slikken. Så det kostede en kæmpe snegl til dessert. Hvor er jeg bare stolt af min elskede søn❤️

7ec6d0ee-96f0-44d1-ab14-37c6e36049ee

1 kommentar

  • Katrine

    Hvor er det bare sejt!!! Virkelig godt gået af din søn. Jeg vil så gerne i gang med den snak med min søn som lige er blevet 5 år. Han er den mest kærlige dreng der tror på det gode i folk, dejligt naivt børnesind. Vil du dele lidt info til inspiration ?
    Hvor gamle var han da I snakkede om det? Og hvordan forklarede I ham at sådan hænger verden også sammen?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mackenzies magi