Reality i mit liv...

Amning eller grød?

7bf15f9c-f7f1-42cf-9249-c3bfc8c73b12

Vi er altså to glade Vilstrup piger😆 der er smil for alle pengene her hjemme. Vi elsker bare at være på barsel og nyder tiden sammen. Millie Mackenzie blev 4 måneder i weekenden, og da Konrad var fire måneder, var han allerede igang med grød. Han havde også fået flaske i to måneder, og jeg var bare klar til han skulle igang med næste skrid. Men med min lille datter, er jeg bare slet ikke klar. Amningen går perfekt, og jeg elsker tiden med hende. Jeg må indrømme at jeg slet ikke er klar til at give det op. Hun er min sidste baby og jeg vil nyde hver en amning jeg har tilbage. Jeg ved at der er kommet noget nyt, siden Konrad var lille, hvor man springer grøden over, det kører bla Emilie med. Jeg skal tale med Sundhedsplejesken i morgen, og så må vi se hvad hun anbefaler. Men en ting er sikker, amningen var ikke for evigt, og jeg vil bare nyde den sidste tid med hende.

1 kommentar

 • Christine

  Min sundhedsplejerske grinte af BLW-trenden.
  Min datter valgte helt selv BLW, da hun slet ikke var interesseret i grøden. Det var anderledes med min første datter, som gladeligt spiste grød.
  Jeg har dog været insisterende med lidt grød til nr. 2., for det er bare nemmere og mere mættende i nogle situationer.
  Derfor er vi endt med at blande de to verdener, og det fungerer SUPER!
  Startede med tynd grød og supplerede med rigtig mad at gumle på.
  Nu er hun 8 mdr., og får havregrød til morgenmad og lidt grød til mellemmåltider. Ellers får hun det samme som os andre.
  Det er helt klart den almindelige mad, hun allerhelst vil have, men fordi hun selv begyndte at vælge brystet fra, vil jeg være sikker på, at hun bliver mæt nok ved at få grød og mos i hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Reality i mit liv...