Afgørelsen med dåben...

Afstemning på Instagram

44f00dcd-6ff0-4ef8-afbc-2c68f3516657

I går meldte jeg mig ind i det lokale fitness center, det var ikke med min gode vilje. Allerhelst ville jeg ligge på sofaen, og drikke latte og spise ptærter. Meeen jeg kan se jeg taber mig, hvilket jo er at foretrække, men ikke når man har løs hud på baller og lår- jeg tror jeg er det man kalder slap eller tyndfed🙄 så nu kom dagen altså, jeg følte mig klar i går, havde pelsen på, og optimismen var høj. Men i dag, da morgen-tv fortalte om -9 grader og sneen dalende så smukt, kaldte en sæson venner mere, end et trænings center. Jeg holdt en afstemning på insta, og det er altså rart at I var på min side🙈

aeb81c49-cf9d-47b4-8c35-8fab39733a1e

Men jeg endte nu med at tage mig sammen, og kom der op. Det var faktisk hyggeligt nok, og jeg er sikker på mine lår takker mig. Nu vil jeg nyde min aften med min mand, og måske spise en pose ptærter, for Rom blev jo ikke bygget på en dag😆

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afgørelsen med dåben...