Min års-kavalkade

Så starter hverdagen…

cc4c0f1d-b64a-4a28-9499-508b2d4e931a

I dag er den første rigtige hverdag i det nye år- og det er den første rigtige dag på min barsel. Jeg har for første gang skulle stå med det hele selv. Jeg fik afleveret Konrad, som heldigvis var glad for at være tilbage i børnehaven. Derefter kørte Millie Mackenzie og jeg hjem, jeg fik hende i barnevognen, hentet hunden, handlet, tømt opvaskemaskinen, rydet op fra morgenmaden. Pakket indkøb ud og fik lavet en kop kaffe. Nu er hun faldet i søvn ved brystet, og jeg skal have hende i bilen så vi kan hente Konrad 1230. Vi skal til gymnastik, og så skal jeg hjem og hygge med mine dejlige børn. Der er travlt som mor til to, men hold op hvor jeg nyder det. Fik lige fanget et skønt grin fra min dejlige datter. Jeg er bare så heldig…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min års-kavalkade