En helt særlig dag

Den nye frøken Vilstrup

d7f42b06-92a0-4e5b-9faa-082d114ad2ea

Hej mit navn er Millie Mackenzie, ham den jaloux hund i baggrunde er vores dyr, og han hedder Cookie, det er ihvertfald det de voksne råber af ham, når han gør. Han er nu meget sød, når altså han ikke slikker mig i øjenene😳 jeg er flyttet ud af min mors mave, og har nu i 12 uger boet hos min mor, far og storebror Konrad i Gentofte. Min storebror er alletiders og han har altid tid til mig, de voksne glor nogle gange ned i deres telefoner og computere, som om de ikke forstår jeg er det vigtigste👼🏼. Jeg er glad for mælk, varme bade og når de voksne leger borte tit tit med mig, og så kan jeg næsten sidde selv, hvilket må siges at være meget godt ik? Vigtigst af alt, så er jeg jo den eneste frk Vilstrup- min mor og far er jo gift kan jeg se på billedet, der står i stuen. Så bloggen er vel min nu… Jeg vil derfor til tider skrive lidt på min mors blog, og fortælle om livet fra liften.  Møs fra Kenzie- den rigtige Frøken Vilstrup

e56d3c2a-93aa-4ea6-8f30-8dc2618a838a

4 kommentarer

 • Sarah

  Hej smukke Millie.
  Har du Fundet ud af hvilken kirke du gerne vil døbes i? Og vil du ikke fortælle lidt om hvordan din dag skal være?
  Her har vi nemlig en barnedåb for vores datter i marts, og kunne godt bruge lidt (meget) inspiration. 🙂
  Håber du vil taste lidt på din mors computer igen, og dele med mig:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Hej Sarah,
   Du fik vist lige inspireret min mor til at få skrevet om det (nyt indlæg på bloggen)- jeg er jo ligeglad, bare træt af de skal ødelægge mit pæne hår med det kolde vand… Jeg ved min mor har købt en masse lyserødt i Søstrene Grene, de har lavet en masse fint til barnedåb, måske I også skulle der forbi:)
   Rigtig god weekend til jer.
   Kram fra
   Kenzie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  hej frøken millie McKenzie,

  Hvor er det et smukt sæt. Det var sjovt at læse, og glæder mig til at læse mere om din hverdag og alt hvad der hører til . Min datter er blevet teen – så det er en anden verden. nej, hvor går tiden hurtigt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Kære Anna
   Tak for din søde hilsen, jeg glæder mig til at dele livet fra babyhøjde med dig:) Tiden går alt for stærkt, det siger min mor også, som sikkert kunne tude over det- Du ved hormoner når man har fået så sød en datter som mig;) Rigtig god weekend til dig.
   Kram fra
   Kenzie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En helt særlig dag