Endelig weekend

3D billedet fra maven- ligner på en prik

p1090461

Da vores lille datter lå inde i min mave, fik vi taget 3D billeder af hende. Vi kunne slet ikke vente med at se hende, og jeg syntes det er så vildt at man i dag, kan se så meget inde fra maven. Vi fik et billede af nogle store flotte kysselæber. Jeg syntes det er så sjovt at de billedet fra maven og billedet af hende nu. Jeg kan slet ikke forstå at det kan lade sig gøre, hvad mon er muligt når vores børn, skal have børn? Skræmmende at tænke på, men også helt fantastisk.

img_2148

ba2ea493-c996-4a5f-a0e4-d04c9ba9146d

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig weekend