Video fra Tivoli 

Så blev det jul

pc030257

I går var vi forbi rådhuset, hvor julemanden kom forbi, for at tænde juletræet. Det er måske sidste år, at vores store dreng, tror på den gamle mand i rødt, og jeg nød hvert minut af det. De var så gode til at fortælle børnene, at han var på vej, og at børnene skulle holde godt øje. Konrad holdt øje med himlen, for det måtte jo være der han var!!! Det hele var så sødt, og eventyrligt. Det viste sig at julemanden havde fået et lift med en gammel ambulance, men det satte børnene slet ikke spørgsmålstegn ved. De var bare glade for at han kom, og med hjælp fra en brandmand kunne tænde det store juletræ.

pc030266pc030275

pc030252pc030273pc030255

Jeg elsker traditioner, og at tænde juletræet er blevet en af vores faste og yndlings begivenheder. Nu kan det bare blive jul…

pc030249

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video fra Tivoli