Denne dejlige tid

Juletraditioner

skaermbillede-2018-01-02-kl-11-42-51

Hjemme hos os fylder traditioner meget, det gør det nok hos de fleste, men jeg vil alligevel dele de vigtigste af vores.

I år starter vi med at spise risengrød til frokost, det er vigtigt for mig i år, at tale med min søn på 5 år, om at alle ikke kan fejre jul som os med gaver og en masse mad. Der er børn i verden, og også i Danmark, som slet ikke oplever samme jul som os i Gentofte. Derefter går vi en dejlig tur om søen.

589ac3d9-4f89-4a83-9cad-c7d70ded6bf5

DSC_0039

Såååååå inviterer vi familien. Vi starter altid med gløgg, det er selvfølgelig med mine hjemmelavede rosiner som har hygget sig længe. Derefter ser vi juleshow, mens vi serverer lidt god champagne, min far kender et champagnehus, og vi plejer drikke deres  bedste dråber. Vi serverer hjemmelavet laksemousse på rugbrøds Chips, foie gras, pølser, mandler osv. Så sætter vi os til bords, og alt er vel så dansk tradionelt som det bliver. Det eneste anderledes er måske at min mormor altid lagde mandlen ved skeen, og jeg som enebarn, altid startede med at tage, og det gør Konrad og hans mormor selvfølgelig efter… Så må vi se hvad vi gør når lille M også er stor nok til at forstå det. Vi ender med at holde hænderne knyttet over skålene, og tælle til tre, hvem mon får mandlen i år? Rigtig glædelig jul til jer.

Mangler du ekstra penge til julehyggen? Så husk at tjekke lånemulighederne grundigt med en sammenligningstjeneste som Fair-laan.dk, inden du optager dit lån.

DSC_0497DSC_0499DSC_0445DSC_0356

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Denne dejlige tid