Lille M

Gaver til julekalenderen

006

Sponsoreret af Coolstuff. Hvert år laver min mor og jeg en pakkekalender til hinanden. Jeg starter allerede i oktober, med at finde ting, det kan være et duftlys fra supermarkedet, en julekage eller noget sjovt. Jeg hjælper også nissen med gaver til min søn, det kan også være små sjove ting, eller noget vi alle kan hygge med i julemåneden. Jeg har været forbi Coolstuff.dk som har så mange sjove ting, både gadgets og virkelig fine ting både til min mor og til Konrad. Jeg fandt også disse fine gaver, som helt sikkert ville være på min ønskeliste til kalender eller julegaver, se endnu flere her. Muttis hint hint;)

coolstuff

Candyfloss maskine her, Lightbox her, Vaffeljern med dyr her, Lightbox hvor man selv kan skrive på her, Bog lampe her, Digital fotoramme her, Sejeste ice cubes her, tavle til køkken eller børneværelse her.

Star Wars Yoda badekåbe til børn

pb030014

pb030015

Konrad er helt pjattet med Star Wars i øjeblikket, så da jeg så denne fine morgenkåbe måtte han have den, jeg bestilte den i den største størrelse, så den går helt ned til jorden, og vi rigtigt kan hygge i de kolde måneder, samtidig med han selvfølgelig er super sej. Han får også nogle popcorn med cola, som jeg er sikker på bliver et hit til en julefilm (find dem her).

Angry Mama Rengøring til mikrobølgeovnen

pb030013pb030011

Til min mor, har jeg blandt andet købt denne sure dame, jeg syntes den var så sjov, og så skal hun bare en tur i mikroovnen, for at gøre den ren og fin. Den kostede ikke det store, men er super smart syntes jeg, og en gadget, man ikke anede man manglede.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lille M