På hospitalet med baby

Et svært valg?

8845558d-224c-4af3-bc5e-fac44e83d2f5

I må hjælpe mig med et stort spørgsmål. Vi ved simpelthen ikke hvad vi skal vælge. Vores søn er blev døbt i den samme kirke som vi blev gift i, vi elsker den kirke og den præst som har været vores familie præst. Men da jeg ringede til kirken for at finde en dato for Lille Ms barnedåb, hørte vi hun var gået på pension. Nu er det store spørgsmål, om vi skal døbe hende i den kirke, eller om vi skal bruge den lille kirke, vi har for enden af vores vej. Konrads barnedåb var kæmpe med 80 gæster, og lille Ms vil vi holde hjemme i huset, kun med familie og gudforældre. Vi skal have lækker mad og lyserød champagne og lyserøde GTer. Så giver det mest mening at holde de i kirken 300 M væk, eller i den på Østerbro med en ny præst?

48bab536-cff0-4a94-87b6-52e344902726 af15f920-f11b-4b9d-80b4-aaffef7c241e

8 kommentarer

 • Hvis det var mig havde jeg nok valgt at hun skulle døbes i den samme kirke. Så I har det til fælles. At I alle hører til den samme kirke. Det synes jeg der er noget idyllisk over.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg ville vælge jeres “nye” kirke. En fin start på nye traditioner i den kirke, som I evt. også vil besøge til højtiderne, og som de også naturligt vil høre til, når de skal konfirmeres. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Jeg er helt enig med Katrine! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg ville vælge den nye kirke. Nu hvor det alligevel ikke er den samme præst længere i den anden kirke er det en god mulighed for at starte en ny tradition. Og det bliver sikkert også den kirke de skal konfirmeres i. Og I får dermed en bedre tilhørsforhold til den samt møder jeres nye lokale præst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • D

  Jeg ville mødes med de to præster i kirkerne, og vælge den, hvor jeg bedst kunne lide præsten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Det ligner jo Mariann – hun har også både døbt og konfirmeret mig 🙂

  Der er selvfølgelig noget hyggeligt over, at det er den samme kirke. Men på den anden side er det måske så også oplagt, at startet en nye tradition i den nye kirke. Tror jeg ville vælge det sidste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Det er også hende, og vi er så kede af hun ikke skal døbe lille M også:(

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På hospitalet med baby