Bo på luksus hotel til 277kr- Rabatkode til jer

Bag om den store bagedyst

b9241ed8-56bf-4cec-b8e4-a36ee6860c53

Jeg må nok indrømme at jeg var skuffet over Lisette ikke er med i den store bagedyst denne uge. Jeg havde håbet hendes farverige kager, var gået helt til finalen, men måtte desværre se hendes exit i sidste uge. Jeg anede selvfølgelig ikke hvor langt hun kom, men har fået et par bag om bagedysten hemmeligheder ud af hende.

🍰 Optagelserne er altid en tirsdag/ onsdag eller onsdag/ torsdag. Så deltagernes job må være forberedt på at man måske er væk i mange uger, og hvis man ikke kommer videre, alligevel kommer på job ugen efter.

🍰I bagedysten får man lidt en ‘makker’ som man er fortrolig med. Lisettes blev Jacob. De taler stadig sammen i dag og er blevet gode venner. Og så er det heldigt at de begge bor i samme by.

🍰 Når program 1 optages, har deltagerne allerede afleveret opskrifter helt til program 4! Det kræver mange timer i køkkenet at have forberedt to kager til fire programmer.

I den periode Lisette var med, drømte hun om kager, og hver aften når pigerne var puttet, stod den på bagning. Hver kage skal jo bages mange gange, og måske starter man helt forfra. Selv Lisettes piger havde kager på hjernen, i institutionen lavede de modeller kager, og talte om Sarah Bernard kager når de andre legede prinsesser. Lisette havde to smukke kager med glaze til optagelsesprøven, og det var en af grundene til hun blev valgt. En virkelig svær ting at mestre. Så er det bare jeg er lidt bitter over hun ikke fik lov at vise sådan noget i stedet for at lave bolcher! Ser I med?

93d446f4-05d4-4a04-95bd-be4d7779e210

Her er de nyeste billeder af Lisette og mig. Jeg blev så rørt over hun kom til vores bryllup, tænk vi har kendt hinanden siden vi var 5 år.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bo på luksus hotel til 277kr- Rabatkode til jer