Derfor skal du se Den store bagedyst

Før og efter billede af badeværelset

pa110438

Sponsoreret af IFÖ. Jeg kom i tanke om at jeg slet ikke har fået vist jer, vores nye badeværelse. Vi er bare så glade for de valg vi har taget denne gang. Vi fik lavet nyt badeværelse for lidt over et år siden, desværre var gulvvarmen lavet forkert, så entreprisen var tvunget til at komme og lave det om. Den første badeværelse vi fik lavet traf vi nogle meget sikre og fornuftige valg (se billedet under). Vi valgte mørkegrå fliser i 30*30 og nogle enkle hvide mosaikker.

p5081099

Denne gang ville vi gerne have et anderledes badeværelse, hvor man blev overrasket over stilen når man åbnede døren. Min mand gav mig lov til at designe, og vælge lige det jeg ville . Fra jeg så fliserne første gang i et blad, har jeg elsket dem, de minder mig om de gamle tage i københavn, og når man sætter dem sammen med mørkt træ og mørkebrune mosaikker, elsker jeg bare den spa følelse man får. Selvom vi havde et fint WC, ville jeg også gerne havde det nyeste og lækreste på markedet. Jeg valgte ikke at få et væghængt, da kassen ville komme ud over vinduet, og jeg syntes det ville se klodset ud, derfor valgte jeg et der nemt at rengøre, og som så stilrent ud, nemlig dette fra IFö.  klassisk skandinavisk design inspireret af den nordiske natur. Toilettet har en glat yderside og skålens inderside er helt uden skyllerand. Det gør at bakterier og snavs ikke har nogen steder at gemme sig og toilettet er nemt at holde rent og hygiejnisk. Ifö Spira Art har en hel porcelæns cisternekappe med en separat plast indercisterne til vandet. Derudover kan man sætte en blå frisker i toppen, så man har et helt rent og velduftende WC hver eneste gang man kommer der ud.

pa110436

pa110439pa110437pa110434

Vi er så glade for vores nye toilet, hvor der nu altid er dejligt varmt på gulvet. Så selvom det var et helvede at lave nyt, er jeg nu glad for at vi traf nogle nye valg, som passer meget bedre til os.

WC IFö her, fliser Mosaikhjørnet her, Møbel Lyngby Nød fra Mosaikhjørnet, sæbe uden parabener fra Ecooking her, duftlys og pinde fra mit yndlingsmærke RPL Maison købes lige her.

7 kommentarer

 • Anette

  Hvor er det blevet flot. Meget fine fliser😀
  Held og lykke med lille ny baby

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Tusind tak, vi er også så glade for valget:) Og tak, lille M er her jo lige om lidt:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hvor er den der ‘stige’ fra, den som håndklædet hænger på ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hvor er den der ‘stige’ lignende håndklæde holder fra? 🙂 På det fjerde billede oppefra?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Den er fra Søstrene Grene, men 6 måneder gammel:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Hej Mette.
  Hvor er fyrfadsstagen fra i vinduet ?

  Venlig hilsen
  Natascha

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor skal du se Den store bagedyst