Et par uger tilbage, og vægten siger...

Det bedste udstyr til vores lille pige

pa060414

Indeholder reklamelink. Da Konrad var lille havde vi en kæmpe babyalarm, batteriet holdt kun kort tid, og man faldt tit sammen med andre med samme baby alarm. Så da vi skulle have en baby alarm til Lille M, var jeg godt klar over vi ikke ville genbruge den gamle. Jeg gik igang med at undersøge markedet, og jeg må nok sige der er sket meget på de sidste fem år. Jeg har set i USA at alle har baby alarmer de kan styre med et kamera, og jeg ville gerne havde det samme. Det er smart at man kan se om baby bare bevæger sig, om dynen er faldet af eller om det er helt ulykkelig. Jeg fandt denne, som har farveskærm, Infrarød kamera, termometer og en rækkevidde på 300 m. Vi har allerede sat den klar, og selvom jeg var bange for teknikken, var det bare at tænde den, og så virkede den. Den kan alt muligt, som at spille vuggeviser, og to vejs kommunikation, men det vigtigste for mig er bare at vi kan lægge hende, og holde øje med om alt er som det skal være. Den er også perfekt når hun skal ind på sit eget værelse. Jeg ved at vi bliver super glade for at have investeret i noget ordentligt. Den kan stå selv eller sættes fat om sengen eller et rør som hos os. Find den hos Jollyroom her.

pa060412pa060408

pa060406

Alt Lille Ms sengetøj er fra småfolk, jeg har købt en seng der går helt op til vores, og så ligger hun også i en babyrede, og har også en sengerend. Jeg har tænkt at man kan have reden med sig, og så kan hun følge med familien rundt i huset. Jeg kan slet ikke forstå at hun er hos os lige om lidt. Men vi er bare så klar, og har udstyrret i orden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et par uger tilbage, og vægten siger...