Mænd er altså fra mars

Billigt vintertøj og sko til børnene

img_2651

Indholder reklamelinks. Man kan sige meget om børn, men en ting vi alle kan blive enige om, er at det er meget dyrt at købe børnetøj. Især når de små, ikke kan passe hverken flyverdragt, regntøj, vinterjakke, gummistøvler, termotøj, eller vinterjakke fra sidste år. Jeg syntes virkelig det er vildt at min søns vintertøj kan være dyrere end mit eget. I år var Konrad vokset ud af det hele, og vi måtte ud og finde nyt. Jeg har valgt at bestille en dyr, og en billig jakke, for jeg ved at det er godt at have ekstra i børnehaven, der er altid en der skal vaskes. Jeg er virkelig glad for at jeg har fundet vintersko og jakke på udsalg og til inden penge. Konrad har fået disse støvler til 189kr lige her, og vinterjakke til 359kr lige her.

img_2654

jollyroom-udsalg

Jakke 359kr her, jakke rosa 549kr her, støvler 189kr her, støvler 189 her, fleece sæt 279kr her,  vinterhue og vanter 159kr her, Leo støvler her, rosa støvler 189kr her. Ski undertøj 279kr her,

Jeg har samlet et par af Jollyrooms bedste udsalg til jer, find de andre gode tilbud her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mænd er altså fra mars