Nogle gange er et hotelværelse nok...

Gamle minder bliver til nye minder

img_1918

Min elskede mormor boede i Præstø, lige ved den dejlige strand og havn. Jeg har tit fortalt mine drenge om mine minder, og i går valgte vi at køre forbi. Jeg drømmer også om at købe et sommerhus i området, da det efter min mening er en af Danmarks hyggeligste byer. Jeg elsker virkelig området, og tror også drengene blev forelskede i den smukke strand. Sikke en dejlig måde at starte vores weekend.

img_1919img_1920

Nu har jeg også dejlige minder med mine drenge, fra et af de steder jeg har været mest i min barndom. Jeg ville ønske mormor havde været med. Hun er så savnet. men minderne kan ingen tage fra mig…

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nogle gange er et hotelværelse nok...