Fødselsdagskage

Med og uden tøj på

img_1627

Så er jeg rundet 6 1/2 måned og kan mærke lille M hver eneste dag. Hun sparker virkelig meget, og jeg elsker bare at mærke liv der inde. Hvis jeg vender mig tidligt morgen, så er jeg sikker på ikke at sove mere, for så er der fest i maven, der er virkelig meget energi i hende, og jeg kan slet ikke vente med at møde hende. Jeg har optaget flere videoer af maven, hvor hun bare giver den gas, det er et minde jeg altid vil huske og holde af. Måske også fordi at når maven er væk, så kommer jeg ikke til at opleve følelsen igen, så jeg nyder hver lille spark. Jeg får ikke taget så mange billeder af maven som med Konrad, men fik da lige taget et med og uden tøj på. Den lille plet på maven er mit ene ar fra operationen, som er blevet så fint, men er på overarbejde, da maven virkelig vokser. Jeg elsker det, og syntes at formen på maven er så fin. Jeg kan godt se jeg er mere rund end med Konrad (er det ikke også sådan med piger, eller er det alle de is jeg spiser).

img_1633

1 kommentar

 • Sophie

  Dejligt billede, jeg er selv gravid i uge 28/29 med vores lille pige, og nyder og de små spark, som du beskriver.
  Jeg oplever også maven rundere med vores pige end da jeg ventede vores søn Johannes. Det er lidt sjovt. Der må være noget om snakken.
  God weekend.
  //Sophie😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdagskage