Ting jeg ikke forstår...

Hjælp til urolig baby

img_1747

Man tror man ved alt om børn, når man allerede har et, men der er godt nok sket meget på 5 år. Da Konrad var lille, brugte jeg nogle gange en app på telefonen med hvid støj, det hjalp man med at falde til ro, men når der så kom en mail, eller nogen ringede, var appen ikke meget hjælp.  Det giver jo god mening at en baby ikke bryder sig om stilhed, den har ligget i larm og ballade i ni måneder, og når den så kommer ud, bliver der helt stille. Så da jeg fornyeligt så en reklame på Facebook, med en bamse, som kunne udsende hvid støj som det hedder, og samtidig gøre det når baby blev urolig eller bevæger sig, trykkede jeg bestil. Den er lige kommet, og jeg er så spændt på om den virker. Jeg har testet den, og den har fem lyde, så den kan sættes på lyden af mors hjerte, tarme, eller andre kendetegn fra maven. Jeg vil også sove med den, den sidste måned inden jeg føder, så den dufter af mig. Jeg skal selvfølgelig nok fortælle om den virker, når lille M har prøvet den, men jeg har store forventninger.

img_1749

Den har kun en knap, så det er nemt at indstille. Har I andre prøvet den eller noget lignende? Jeg er så spændt på om det kommer til at hjælpe med de lange nætter. Jeg fandt den på Facebook og følger dem nu også på Instagram. Bamsen hedder Myhummy.

img_1358

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting jeg ikke forstår...