Lige nu for 5 år siden

Fødselsdagskage

img_1578

Dette er måske ikke den smukkeste kage, men det er den sejeste kage hvis man spørger en stor dreng på fem år. Konrad har selv lavet det hele. Han har kommet alle ingredienserne i røremaskinen, og siet kakaopulver i, og selvfølgelig pyntet kagen. Han var så stolt, og de små venner var meget imponeret over den seje bilbane, hvor 100vis af små vingummimænd var kommet for at se på. Vi elsker at være i køkkenet samme, og det er virkelig også noget Konrad er god til, måske er han allerede bedre end hans far😂 Det var den bedste fødselsdag, og Konrad faldt lykkelig i søvn efter en skøn dag, som han sent vil glemme. Tænk at der allerede er gået fem år, og tænk at der næste år er en lillesøster med til at fejre ham. Tiden går alt for hurtigt…

img_1553

img_1570

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige nu for 5 år siden