Dreng eller pige?

Mit surprise babyshower

img_1123

Onsdag blev den bedste dag i graviditeten. Kasper havde inviteret Konrad og mig ud og spise, men vi skulle lige forbi min veninde Julie for at hente noget værktøj, Kasper skulle låne af hendes mand. Jeg måtte ikke gå med ind, for så ville vi aldrig få Konrad ud i bilen igen, han ville heller lege med børnene. Men så hører jeg nogle velkendte stemmer, og der stod alle mine veninder. De havde virkelig overrasket mig, og jeg havde ingen mistanke. Jeg blev så rørt. Vi har slet ikke tradition for at holde babyshowers i vennekredsen. Jeg holdt alligevel lidt Søndagshygge for mine to gravide veninder, men havde aldrig regnet med de ville overraske mig sådan.img_1082img_1078img_1074

Vi sad selvfølgelig ude, de gravide fik hjemmelavet hyldeblomst og de andre drak lækre bobler. De havde lavet alle mine livretter, og så var der en masse ost som jeg elsker, de havde tjekket om alt kunne spises af gravide, så jeg endte med at spise en halv brie tror jeg, har måtte leve uden i næsten 6 måneder.img_1087img_1088

Pigerne havde købt de fineste gaver. Lille M som vi kalder hende (selvom vi ikke helt ved hvad hun skal hedde, vi vil bare gerne have det starter med M), fik det fineste sengetøj, hagesmæk og suttesnor fra Liberty, og en masse fint og ultra blødt tøj fra Marmar.

img_1125

Julie min fantastiske veninde er altid bager som var hun vinder af den store bagedyst. Havde lavet min yndlings cheese cake med hindbær (vi fik den også til min polter) og de fineste kys, samt alt mit yndlingsslik. Alt i lyserødt til lille M. Det var den bedste dag og jeg er så rørt over mine veninder. Jeg har bare de bedste veninder i verden🎀

img_1117

2 kommentarer

  • Signe Op.

    Sikke dog en fantastisk dag! Veninder er bare guld værd 😊
    Og den der cheesecake… Kan din veninde mon lokkes til at dele opskriften? 😋

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, hvor sød en overraskelse. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Dreng eller pige?