En ide til børnefødselsdagen

Video, og vindere

SPONSORERET AF FDM. Fra min søn var helt lille, har han interesseret sig for biler, han ved i dag næsten mere om biler end mig. Jeg gider ikke sætte mig ind i det, og jeg er nok ikke den eneste. Når jeg sætter mig i en bil, skal den bare fungere, være fyldt op med benzin, og der skal ikke være nogen lamper der blinker. Ellers er den første jeg ringer til min mand. Heldigvis har FDM lavet et billigt medlemskab, så man altid kan føle sig tryg, og ikke behøver ringe til sin mand. Det er der to heldige læsere der nu kan være glad for de har:)

Stort tillykke til Signe og Kristine, I er de heldige vindere af et års medlemskab hos FDM,  jeg håber I får stor glæde af det, og nu ikke behøver ringe til fædre eller mænd. Jeg har kontaktet jer på mail:)

3 kommentarer

 • Signe Op.

  Hurraaaaa! Altså måske, for har godt nok ikke modtaget nogen mail – så måske er det en anden Signe, men så vil jeg være glad for, at jeg nåede at blive glad, haha! Og i øvrigt kom jeg så lige i tanker om en mega sjov historie, jeg skulle have fortalt i stedet! Haha. 😊
  God snarlig weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe O.(p)

   Okay, nu måtte jeg alligevel tjekke det, for det kunne jo være ret fedt.. 😉 Og jeg er den eneste Signe, ser det ud til. Men på konkurrence-indlægget har du kommenteret til Kristine og Camilla, at de har vundet – men her står der Kristine og jeg. Og det er lidt svært at skrive det her uden at lyde helt vildt grådig, haha! Men det er altså ikke min hensigt! Er da bare lige nødt til at tjekke.. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Åh hvor er jeg dog ked af den fejl. Det er mig der har skrevet forkert. Hvis du sender mig din adresse, sender jeg et lille plaster på såret til dig. De det desværre er de andre to der har vundet. UNDSKYLD:( frkvilstrup@hotmail.com

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ide til børnefødselsdagen