Morsdag

Kan I gætte vores familie hemmelighed?

img_0285

Der sker store ting her i familien, jeg kommer med den helt store nyhed i morgen. Men måske kan nogle af jer gætte hvorfor der er en bolle med på vores familiebillede? Jeg er så lykkelig, og glæder mig til at dele det med jer. Det har været en hård periode, med minus overskud, sygdom og operation, men nu vender det hele, og vi er klar til at melde ud. Jeg deler virkelig meget her på bloggen, ja næsten alt deler jeg med jer. I er som en slags virtuelle veninder, I kommer med gode råd til vores ferier, i er med i vores hverdag, og I er med når livet gør ondt og går godt. Når jeg i morgen deler vores fantastiske nyhed, vil det komme bag på mange, at jeg har kunne holde det hemmeligt så længe, men jeg og vi har haft behov for at have det helt privat, og vi har haft behov for at vide, at alt var som det skulle være. Efter min narkose osv. Jeg kan slet ikke vente med at dele billeder i morgen, men vi vil lige nyde den sidste dag med vores lille hemmelighed:)

8 kommentarer

 • Simone

  Du må næsten have en bolle i ovnen 😊 Rigtig stort tillykke , hvis jeg har gættet rigtigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Krisser

  Hvem har ikke hørt udtrykket ”bun in the oven” 😉 tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Åh tillykke med famile forøgelsen. Det er jo fantastisk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe O.

  Årh, jeg tænkte på, om en graviditet måske var en del af årsagerne til dit “flyvestop”, da du meldte ud om dit nye job. Men jeg er før kommet galt afsted ift at spørge/lykønske med graviditet, så jeg turde ikke spørge 😂
  Men stort tillykke! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror der er en baby i mavsen! <3
  Tillykke med det!

  Rigtig god mandag!
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke D.

  Jeg krydser mine fingre for at du er i gang med at “bage” en lillebror eller – søster til jeres skønne familie😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Skuffende du ikke kom med den nyhed du sagde du ville.. Har ventet hele dagen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Hej Caroline, det er jeg ked af, faldt i søvn under putningen. Er noget så træt i øjeblikket. Men den glædelige nyhed kan læses nu:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morsdag