Kan I gætte vores familie hemmelighed?

Jeg er gravid

img_0433

Der går et par måneder før mit champagne glas bliver fyldt igen. Men jeg er så lykkelig. Jeg er næsten halvvejs i graviditeten, og er så glad. Det er vi alle tre. Jeg glæder mig så meget til at kunne fortælle hvordan Konrad tog det, hvornår jeg opdagede det, kønnet og en masse andre historier fra de sidste 17 uger. Samt dele min graviditetsdsgbog. Som I var så gode til at gætte, er jeg ved at bage en dejlig lille bolle. Babyen er over 20cm og jeg kan mærke bevægelse, hver aften når jeg lægger mig ned. Det er ikke så tydeligt på ydersiden endnu, og maven kan jeg stadig skjule i løst tøj om morgenen, men man er ikke utvivl når det bliver aften. Jeg har slet ikke fået taget mavebilledet denne gang, men skal nok få taget et, så I kan se. Vi er så lykkelige, denne graviditet, har været længe ønsket, og nu skal vi endelig have en lillebror eller lillesøster til oktober. Faktisk fik min mor mig på sin fødselsdag, og I vil ikke tro det, men terminen er sat omkring min fødselsdag. Så hvem ved, måske er vi tre generationer med samme fødselsdag:)

img_0521

Vores fine lille baby, er allerede en linselus det vinker fra maven:)

11 kommentarer

 • Annika

  Årh! Tillykke ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  TILLYKKE❤❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Tillykke Mette 🙂 kh Iben

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Stort tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Op.

  Stort tillykke! ❤️ (Bonus-info: Natten til i går (efter du havde postet billedet af jer og Konrad med bollen, og så kunne vi jo prøve at gætte..) vågnede jeg ved, at jeg højlydt grinte for mig selv. Jeg havde drømt, at jeg kommenterede med et: “Måske har I bollet…?” til dét billede – og det var åbenbart så sjovt, at jeg var ved at dø af grin.) Haha! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Ha ha det havde været lidt upassende, men sjovt vi var med i din drøm;) Rigtig god weekend

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe Op.

   Totalt upassende! Og slet ikke mig at sige sådan noget! 😄

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Stort tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Dejlig nyhed, hjertelig tillykke til jer ❤️🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Stort tillykke jeg havde godt gættet i den retning:-)
  Bliver da hyggeligt om du rammer din fødselsdag eller klemmer sammen, som min mor gjorde, så at jeg kom dagen efter min fars fødselsdag.
  Men flot hvis I tre generationer rammer samme dag:-)
  Pas godt på dig og guldklumpen derinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janna

  Stort tillykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan I gætte vores familie hemmelighed?