Vores stakkels mænd...

Klokken er 12, et sted i verden….

img_6610

Nogle gange er alt det man har brug for, et par timer med en veninde, et glas vin og lidt sladder. Sådan en dag havde jeg i onsdags. Efter en meget hektisk uge, havde jeg aftalt at spise frokost med skønne Marianne, vi fik som altid når vi mødes, afklaret at klokken jo er 12 et sted i verden. Vi mødtes på Bistro Royal, hvor jeg aldrig har spist før. Det var en fejl, for når man kan bestille pomfritter og bearnaise til sin salat, ved man at man er endt, det helt rigtige sted. Priserne var virkelig også gode, jeg tror jeg har fundet et nyt yndlings sted, hvor man også kan tage manden med til en meatball sandwich. Da Mariannes blog jo hedder Traveljunkie, og jeg bruger næsten halvdelen af mit liv på at rejse, er det selvfølgelig noget vi taler meget om. Vi har en ide om at en tur til Dubai i næste måned, kunne være det helt rigtige for os og vores børn. Jeg har hørt at der åbner en Legoland i Dubai, og så vil jeg bare elske at vise min søn de store forhold. Varmen takker jeg heller ikke nej til. Kunne der ikke bare være skønt med en lille smuttur til Dubai… Jeg gad godt… Dejligt hvordan man når man er sammen med godt selskab, kan komme på helt nye ideer, og blive inspireret. Marianne er et nyt bekendskab, men hun bidrager virkelig med meget. Hun er en stor inspiration, og hun opfordrer mig til at fokusere mere på rejser, her på bloggen, så nu vil jeg flyve til Kina, tage nogle smukke billeder, og vende tilbage med en god historie, fra mit dejlige liv. Rigtig god weekend til jer.

img_6616

 

1 kommentar

  • Tina Højer Jakobsen

    Kæreste Frk VIlstrup
    Jeg holder nu af den blog, præcis som den er 🙂 Dine tips fra dine rejser/ture er fantastiske, og ja der måtte da gerne komme endnu flere (så man kan drømme sig væk), men jeg synes nu ligeså godt om dine “hjemlige” indlæg 🙂 Så herfra skal du kan have ros for den form, bloggen har netop nu 🙂 Vh Tina

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores stakkels mænd...