Lidt af USA, lige her hjemme...

Fordi man aldrig kan få for meget Chanel

pa270992pa270993

I morgen har både Muttis og jeg fødselsdag. Det skal selvfølgelig fejres…. Vi holder middag i aften, hvor jeg har fået lov at vælge menuen, så den står som altid på spinatlasagne hos Muttis, og måske også nogle bobler. Vi holder det i dag, da min mor skal arbejde tidligt i morgen, og jeg jo også skal til lufthavnen med mine veninder. Så i morgen, på dagen, fejrer mine søde drenge svigermor, med bøffer fra slagter Broe, Kaspers kartofler, asparges og rødvins-sovs. Dejlig familie jeg har, må man nok sige… Jeg går meget op i mine gaver til min mor, og bruger nok også en del på dem. Ved siden af gaverne skriver jeg altid et langt kort. Det er en virkelig god måde, at få sagt de ting, jeg ikke lige får udtrykt i hverdagen, og også min måde at fortælle hvor meget hun betyder for mig. Min mor og jeg er utroligt tætte, vi har ingen hemmeligheder, og hun er lige som en bedste veninde. Jeg er så heldig at verdens bedste mor, er min mor…

img_6537

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt af USA, lige her hjemme...