Drop pokemon nu!

Denne dag betyder alt❤️

image

I dag er det den 1. August, det er ikke hvilken som helst dag, nej denne dag betyder så meget for mig❤️ I dag for 7 år siden mødte jeg manden i mit liv, der stod han bare, på en skøn sommer aften, midt på Park, og så på mig❤️ Nu er det syv år siden og jeg forstår ikke hvor tiden er blevet af, for jeg er lige så forelsket i ham, og jeg elsker ham mere og mere for hvert skridt vi tager i vores liv og forhold❤️

image

Jeg havde denne kjole på, og var på ingen måde forberedt på at denne dag, skulle ændre mit liv. Læs alt om det her.

image

Så skete det ENDELIG for to år siden, den 1 aug midt i jetlag og Kina, at Kasper friede til mig, jeg blev så overrasket, for som pige giver man altså lidt op efter 5 år, men der stod han og spurgte om jeg ville være hans for altid❤️ Og det ville jeg selvfølgelig (læs om det hele her) ❤️ Vi ønskede også at blive gift den 1 aug, men det kunne ikke lade sig gøre, de syntes jeg var sent ude, da jeg ringede til kirke og hotel, den 3 aug et år før. Men jeg er også glad for at vi har en særlig dag den 1 aug, og også en bryllupsdag senere at fejre, selvom det er dyrt i gaver, sorry honey😝❤️

image

Så tænker i sikkert, ej hvor dejligt, de spiser sikkert caviar og drikker champagne nu, men nej…. Jeg ligger i Tokyo og er væk fra min mand, men Kasper du er i mine tanker, jeg elsker dig så uendelig højt, jeg er så stolt af dig, du er den bedste far, den dejligste mand og min bedste ven❤️ Dig og mig for altid❤️

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drop pokemon nu!