VIDEODAGBOG Første dag på slankeforløbet

Hilsner fra Japan

image

Jeg har den bedste morsdag, Konrad og Kasper sender videoer til mig i Tokyo, og jeg er lige kommet op fra det japanske spa.  Jeg skal sove tidligt, da jeg skal op kl 02 dansk tid, for at flyve hjem til mine drenge. Som i måske ved, er jeg igang med et forløb med min krop, og jeg har det fantastisk. Det er længe siden jeg har haft så meget energi og overskud på en natflyvning som i nat, min krop takker mig. Hvis I vil se min seneste video med resultater, findes den lige her. Når man er på spa i Japan, er man helt nøgen, heldigvis havde jeg det for mig selv det meste af tiden, syntes det er ret grænseoverskridende at være nøgen med en masse andre, men nød min alenetid. Nu vil jeg slappe af og forhåbentlig sove skønt hele natten. Glædelig morsdag til alle jer skønne mødre, og tak fordi I har lyst til at læse med❤️

image

Helt uden makeup og frisk efter spa❤️

imageimageimage

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEODAGBOG Første dag på slankeforløbet