Vind det dejligste sengetøj

Mit skandinaviske hjem

image

Åhhhhhh endelig kom mine stole… Jeg har ventet og ventet, og det var været nogle lange måneder på vores billige IKEA stole. Jeg har googlet og pinterestet til den store guldmedalje, og så har jeg også skulle blive enig med økonomiministeren. Vi blev enige om Hay stolene, og jeg gik i Waterfront for at købe dem- men så fandt jeg ud af vintelisten- ja for ventelisten er jo laaaaaang. De bliver lavet til hver enkelt kunde, og jeg måtte vente… Men nu er de her og vi nyder vores køkken endnu mere. Jeg har fået endnu mere nyt til hjemme jeg nok skal vise frem, vil bare se om jeg ikke kan finde en rabat til jer, for Hay de er altså ikke meget for rabat. Men jeg er sikker på Excel vil give jer en god pris:)

image

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind det dejligste sengetøj