Årets største stress

Når enden er god…

image

Så bestod jeg da lige med 0 fejl, og syntes det måtte være på sin plads at fejre det. Hvorfor mon jeg bliver så stresset af nogle tests, når jeg ved at jeg kan? Det er altså fjollet, men nogle gange giver vores frygt bare ikke mening, hverken for os selv eller andre. Men på en måde syntes jeg også det er meget sundt, at man ikke bare tror man kan det hele. Jeg syntes det er okay at være ydmyg, og så nyder man også sejren endnu mere. Jeg er i hvert fald stolt af mig selv, og vil nyde året endnu mere, nu hvor jeg ved der er længe til de næste tests. Kan i have en dejlig dag derude, og tak for alt jeres støtte og søde ord, det varmer så meget.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Årets største stress