Farvel og tak...

Fine forandringer for få midler

krøllet smør

REKLAME: Jeg elsker at forny vores hus og hjem. Hvis det stod til mig, kunne vi rykke rundt på rummene, hver gang der skulle støvsuges. Jeg elsker at finde de bedste løsninger, og stopper aldrig i min søgen. Jeg kunne også godt købe nye stole og sofaer, et par gange om året, men da det jo ikke giver mening, er det rart at kunne forny med et par små elementer. I husker måske mit indlæg “Skab forår i stuen for få penge“, hvor jeg med et par puder, fik skabt forår indenfor. Nu er det kommet til køkkenet, hvor jeg hos mine skønne veninde Emiles butik bestilte dette skønne nummererede billede. Jeg fik 90/100 hvilket jeg syntes er så sjovt og anderledes, og så koster det ikke alverden at få skabt lidt nyt i foråret. Billedet hedder krøllet smør, og kan købes lige her. Og sådan fik jeg skabt noget helt nyt i mit køkken, med lidt hjælp fra Just Spotted, tak for den fine gave Casper og Emilie.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel og tak...