Fugtig brownie

Bloggen 5 års fødselsdag

image

Tusind tak for endnu et år. Tak fordi I har lyst til at følge min verden, og tak fordi I altid er så søde. Hvert år, jeg har haft bloggen, har jeg kunne tænke tilbage på så mange oplevelser, og ting jeg har delt med jer, og mit lille hjørne af internettet. Det er som en dagbog over mit liv, som jeg elsker at gå tilbage og læse i. Jeg har det sidste år, delt en af de største oplevelser i mit liv, mit bryllup, og jeg har også delt op til flere nedture. Oven i det havde jeg første gang brug for at ændre fokus på bloggen, og holde en pause. Hvor var jeg dog glad for alt jeres støtte, og forståelse, OG søde kommentarer efterfølgende. Jeg har ændret mig så meget på de sidste 5 år, og det har bloggen også. Bloggen er mig, og jeg er bloggen.

image

Jeg syntes det sidste år, har været svært med alle de nye regler. Jeg vil gerne have at bloggen stadig er hyggelig, selvom næsten alt i dag er markeret med reklame, spons, og andre labels, der gør det svært for lille mig, som bare gerne vil dele mine oplevelser, rejser, livsglæde og kærlighed med jer. Jeg har holdt så meget af at blogge i alle 5 år, og håber stadig at glæden og lysten vil være der i mange år frem.

image

Jeg håber I har lyst til at følge med endnu et år, hvor der kommer til at ske en masse spændende. Jeg er så rørt og taknemmelig over at I syntes jeg, og mit liv er spændende nok til at læse om. Det er en kæmpe anderkendelse, jeg som aldrig syntes, jeg har været god til noget, har alligevel fået bygget noget op, som andre holder af. I forstår slet ikke hvor stolt og glad jeg er. Af hjertet TAK. Vi ses til endnu et spændende år:)

image

1 kommentar

  • Karla

    Stort tillykke med din blogs fødselsdag – og tak for en dejlig blog 🙂 🙂 🙂 kram

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Fugtig brownie