Årets største stress

imageSikke en travl og dejlig søndag, vi havde i går. Konrad og jeg var i biffen om morgenen, og så smuttede Kasper og Konrad ud et par timer så jeg kunne bestå de årlige tests i SAS. Vi skal hvert år gennemgå en masse tests, for at blive godkendt til sikkerhed, medical og de forskellige flytyper. Selvom jeg har en bachelor og har læst i mange år, er det altid en stressende proces for mig. Jeg nåede heller ikke dem alle, og må kæmpe med de sidste to i eftermiddag. Åh hvor jeg frygter dem. Det hele afsluttes med en dag fra 8-16 på kursus, et to timers møde med chefen, og så er man klar til endnu et år. Så nu vil jeg sætte mig med hovedet i bøgerne og tænke at det er 11 gang jeg gør det, så mon ikke jeg kan bestå igen?

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg