Den perfekte Valentins kage

Valentinsdag for forældre

P2110687Reklame: Som forældre kan det være svært at finde tid til kærligheden. Det kan vi skrive under på, da jeg ikke engang er hjemme på Valentins, så vi holdt en kærlighedsaften i går i stedet. LIDL havde været så søde, at sende ingredienserne til Lady og Vagabonden middag, så vi puttede Konrad, og hyggede os med at lave mad sammen, og nød hinanden og et godt glas vin. Det er ikke noget vi gør så tit, for mig er det vigtigt at vi spiser som familie, men det var bare så dejligt med en date med min mand. Det er altså noget vi vil gøre engang imellem. Kødbollerne fra ja hold nu fast Vilstrupgård (anede ikke jeg var i familie med en øko gård;) blev bare så gode, så jeg vil lige dele opskriften, hvis andre kan bruge ideen om en date night hjemme.

P2110685

Lady og Vagabonden Valentins kødboller

400g hakket oksekød

2æg

20g parmesan

25 g rasp

1 løg

10 blade basilikum

salt, peber

Bland alle ingredienserne, og lad dem hvile i 30 min. Form dem til boller og steg i olie til de er brune på alle sider, men ikke stegt færdige. Tilsæt et glas tomatsovs, hvidløg, chili eller hvad man er til. Serveres med frisk parmesan, basilikum og kærlighed.

JEG SKRIVER REKLAME, PGA DE NYE REGLER FOR BLOGGERE. JEG HAR IKKE FÅET PENGE FOR AT SKRIVE INDLÆGET, OG SKRIVER FORTSAT KUN OM PRODUKTER JEG ALLIGEVEL HAVDE OMTALT. JEG HAR MODTAGET INGREDIENSERNE TIL RETTEN I GAVE FRA LIDL.

4 kommentarer

 • Katrine

  Hvor er dine smukke tallerkener fra?
  Kh Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Taaaaak:) Det er arvestykke fra min farmor og farfar, de er fra royal Copenhagen og hedder empire, måske kan du finde dem brugt:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  De er så fine

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte Valentins kage