Chicago nu...

Update på den første uge

P2060557

Da min mand så billederne fra fastelavn, sagde han at man allerede kunne se jeg havde tabt mig på maven. Og det må man sige ja til. Jeg fik ikke vejet mig, men kunne se på målebåndet, at jeg havde tabt 6cm på maven. Jeg har ikke været rigtigt på kur, jeg har bare spist meget protein, meget grønt og fik trænet to gange i sidste uge. Jeg har det så dejligt, og min krop takker mig for at holde en pause med frysepizzaer og ostepasta. Jeg vil aldrig stresse over min krop, som jeg gjorde tidligere, men syntes virkelig det er dejligt, at man kan se en forskel på en uge med sund kost. Jeg elsker alle jeres kommentarer, og finder så meget inspiration i at læse dem. Jeg ønsker jer alle held og lykke, og skal nok update de næste par uge. 10 kg, kommer jeg aldrig til at tabe, men jeg kommer til at have det 10 gange bedre.

P2060548

6 kommentarer

 • Camilla

  Åh, din erkendelse er lige til at blive glad i låget af <3

  Jeg skal tabe mange kg, og jeg har lidt svært ved at få begyndt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Jeg hepper på dig. Det er så svært at komme i gang, men man har det så dejligt, når man tager sig sammen:) Held og lykke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg er vild med dine sko i præcis den farve du har på!! Og har uden held søgt efter new balance sko på nettet, men kan ikke finde dem. Må jeg spørge hvor du har købt dem eller om du har et nummer jeg kan søge på? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   De er også bare så skønne, og er desværre en gave fra min søde mand, mener han købte dem i USA:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone H

  Ja man skal huske at starte enkelt og småt og juble over de små fremskridt ellers bliver det svært. Rart at høre du har indset at den gamle krop kun kommer igen hvis du undværer alt hvad der er lækkert.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chicago nu...