Drinks, diet og dejlig weekend

Fastelavns glæder…

P2060546

I går holdt vi fastelavnsfest på vejen. Det var et hit for store og små. Konrad var en farlig, men meget sød løve. Det er så fantastisk med traditioner, især når børnene er så store, at de forstår glæderne. Konrad har talt om det hele weekenden, og forstår virkelig glæden ved fastelavn. Bare så hyggeligt. Vi har takket være min mor, også haft tid til at være kærester. Jeg er klar til job i morgen, og glæder mig til at komme til USA igen. Jeg skal allerede begynde at forberede til næste børnefest, nemlig vores påskejagt. Så mon ikke jeg finder nogle æg, og andet sjovt i Chicago. En fantastisk weekend for os, og jeg håber også I har nydt jeres:)

P2060548    P2060562

2 kommentarer

 • Julie

  Det er så hyggeligt at følge jer:-)

  Det kunne være spændende at høre om hvordan en normal uge/måned ser ud hos jer med dit arbejde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det er så hyggeligt at følge jer:-)

  Det kunne være spændende at høre om hvordan en normal uge/måned ser ud hos jer med dit arbejde, når nu det er så afvekslende og du er væk flere dage af gangen? Hvordan får i det til at hænge sammen og hvor meget er du hjemme og væk??

  Jeg kunne også godt tænke mig at vide hvad for et hotel i boede på i Thailand og om det var børnevenligt?? Har en på samme alder som Konrad nemlig;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drinks, diet og dejlig weekend